Specialiteiten

Platte daken

Voor alle daktimmerwerk, het (na)isoleren en plaatsen van uw platdakbedekking (roofing, epdm) bent u bij ADG aan het juiste adres.  Wij bespreken samen met u de ideale isolatie en dakbedekking.

Wenst u uw bestaand dak te isoleren? Liefst 30% van alle warmte gaat verloren via het dak ! Een degelijke dakisolatie kan u dus heel wat besparen.  In vele gevallen geniet u van een belastingsvoordeel en een premie bij Eandis of uw gemeente.  Wij voorzien isolatie met de vereiste thermische weerstand en de verplichte formuleringen op uw factuur.

Voor natuurlijk licht in uw woning kunnen wij een lichtkoepel, platdakvenster of lichtstraat voorzien. Ook hier maken wij enkel gebruik van gerenomeerde merken als Skylux, Velux en Fakro.

Hellende daken

Voor een hellend dak met het geschikte daktimmerhout, onderdak en isolatie, afgewerkt met dakpannen of leien die het beste bij uw woning passen, staan wij u graag bij in uw keuze en geven u advies over de mogelijke opties.

Ook voor een sarking dak waar de isolatie aan de bovenzijde van het dak wordt aangebracht
(bijvoorbeeld Isotherm & Isotec) en het isoleren van zolders kan u bij ons terecht.

Gevelbekleding

Voor het bekleden van gevels maken we vaak gebruik van sidings (Eternit Cedral, Deceuninck), leien of plaatmateriaal (Rockpanel, Trespa, Tectiva). Maar ook bekleding in hout behoren tot de mogelijkheden en dit alles met of zonder isolatie. We bekleden goten aan de zijkant vaak in pvc van Deceuninck.

We verzorgen de uitvoering van regenpijpen en goten tot aan de aansluiting op het rioolnetwerk of op het waterreservoir.