Platte daken

Daktimmerwerk

Voor alle daktimmerwerk aan uw plat dak bent u bij ADG aan het juiste adres.  Het daktimmerwerk vormt namelijk de basis van uw plat dak en dient dan ook te gebeuren volgens de regels van de kunst. ADG heeft alle vakkennis en ervaring in huis en is dan ook uw ideale partner in platte daken, zowel nieuwbouw als renovatie.

Dakbedekking

De kwaliteit van een dak staat of valt met de kwaliteit van de dakbedekking. Voor een plat dak heeft u de keuze tussen roofing of epdm. Ze hebben beide hun voor- en nadelen. We adviseren u graag bij de keuze van uw dakbedekking.

Dakisolatie plat dak

Wenst u uw bestaand dak te isoleren? Liefst 30% van alle warmte gaat verloren via het dak! Een degelijke dakisolatie kan u dus heel wat besparen. In vele gevallen geniet u van een belastingsvoordeel en een premie bij Eandis of uw gemeente.  Wij voorzien isolatie met de vereiste thermische weerstand en de verplichte formuleringen op uw factuur.

Twijfel dus niet langer en ga voor de na-isolatie van uw plat dak!

Lichtkoepel in plat dak

Natuurlijk licht brengt leven in je woning. Om dat te realiseren kunnen wij een lichtkoepel, platdakvenster of lichtstraat in uw plat dak voorzien. Ook hier maken wij enkel gebruik van gerenomeerde merken als SkyluxVelux en Fakro.Diensten van ADG Dakwerken

platte daken - hellende daken - gevelbekleding - dakwerken Berchem - dakwerken Antwerpen - gevelbekleding Berchem - gevelbekleding Antwerpen - dakrenovatie Berchem - dakrenovatie Antwerpen