Gevelbekleding

Er zijn diverse mogelijkheden voor het bekleden van een gevel. Hieronder een overzicht van de verschllende materialen.

Sidings

Een mooie en duurzame gevelbekleding die je buitenmuur optimaal beschermt tegen de wisselende weersinvloeden? Dan zijn sidings absoluut een goede keuze. Ze zijn eenvoudig te plaatsen, makkelijk in onderhoud en verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren. Daarnaast hebben ze een prima prijs-kwaliteitverhouding!

Voor het bekleden van gevels maken we vaak gebruik van sidings van Eternit Cedral en Deceuninck.

Bij ADG bent u aan het juiste adres voor de plaatsing van sidings.

Leien

Een moderne en onderhoudsvrije gevelbekleding? Dan zit je goed met leien! Er bestaan verschillende soorten leien (vezelcementleien en natuurleien). Leien hebben het voordeel dat ze onderhoudsvriendelijk zijn, er zeer strak en stijlvol uitzien, zeer brandveilig zijn en een lange levensduur hebben.

Bij ADG bent u aan het juiste adres voor de plaatsing van uw gevelbekleding in leien.

Plaatmateriaal

Als je je gevel bekleedt met plaatmaterial heb je een ruime keuze in ontwerp. Zo zijn er effe platen, maar ook platen die eruitzien als hout.

Hout

Met een houten gevelkleding geeft u uw woning een warme uitstraling. Een gevelbekleding in hout kan zowel voor een klassieke als voor een strakke of moderne woning. Er is voor ieder wat wils! Een ander voordeel is dat er makkelijk reparaties en herstelling kunnen worden uitgevoerd aan een houten gevelbekleding. Daar staat dan weer tegenover dat een houten gevelbekleding iets meer onderhoud vergt dan de andere types gevelbekleding.

Extra's

Bekleding goten

We bekleden goten aan de zijkant vaak in pvc van Deceuninck.

Aansluiting goten

We verzorgen de uitvoering van regenpijpen en goten tot aan de aansluiting op het rioolnetwerk of op het waterreservoir.